Меню
Профил
Език

Категории

Политика за личните данни

Регистрация на потребител и защита на личните данни

  • В онлайн магазин piggys-toys.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
  • Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
  • Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от piggys-toys.com да бъде закрит техния потребителски профил.
  • piggys-toys.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители и потребители направили поръчки в сайта. Всички потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
  • Бюлетин - Newsletter Средство за периодично информиране за предлаганите от продавача стоки и услуги и промоции, изпращан по електронен път чрез електронна поща или SMS, без то да ангажира или обуславя отговорността на продавача относно съдържащата се в него информация. В момента, в който клиентът си създаде акаунт в сайта или направи поръчка има възможност да изрази съгласието си за получаване на бюлетин. Опцията по отношението на съгласието за получаване на бюлетин може да бъде приложена по всяко време, като за това трябва да се свърже с Piggys Toys. Отказа си от получаване на бюлетин, клиента може да изрази по всяко време използвайки специалния линк, намиращ се най-долу във всеки Бюлетин. Отказа за получаване на бюлетин не означава автоматичен отказ от даденото съгласие за сключване на настоящия договор.
  • piggys-toys.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
  • В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин piggys-toys.com и нарушаване на етиката, администраторите на piggys-toys.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
  • piggys-toys.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
  • Настоящите „Общи условия на онлайн магазин за бебешки и детски играчки Piggys Toys имат задължителна сила, както за piggys-toys.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в piggys-toys.com.
  • piggys-toys.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
  • piggys-toys.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

 „Източник: бебешки онлайн магазин Пакостник” и "бебешки магазин Пакостник" е линк към http://www.pakostnik.com.

Новини