Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

CANGAROO

Повече от 10 г. Cangaroo предлага на Българския пазар богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Фирмата се утвърди като водещ вносител на детски стоки с изградена търговска мрежа, обслужваща нашите клиенти и бизнес партньори в цялата страна.
19
продукти

MONI

Мони Трейд ООД е водеща фирма за бебешки и детски продукти в България. Поддържат партньорство с повече от 300 фирми в страната. Компанията им е с високо ниво на компетентност и отговорност, предлагаща конкурентни продукти и с високо качество. Продуктите им са известни и се предлагат от техни партньори в над 20 държави в Европа.

http://piggys-toys.com/

146
продукти

Polesie Toys

Polesie е най-големият производител на пластмасови играчки в Беларус, като продава в над 60 страни по света. Polesie произвежда и предлага бебешки и детски играчки с високо качество и съвременен дизайн. Ярките цветове, уникалният дизайн и добрите цени, позволяват на Polesie да заема едно от водещите места на пазара за играчки.

http://piggys-toys.com/

129
продукти

Mochtoys

Компанията Mochtoys е един от водещите производители на пластмасови играчки в Европа. Основана е през 1993 г. и днес разполага с две модерни производствени бази и склад, в които работят над 180 души. От самото начало компанията се намира в Otwock близо до Варшава.

Продуктите на компанията се продават успешно на местния и европейския пазар вече близо 30 години. Те могат да бъдат намерени на рафтовете на най-големите търговци на дребно, супермаркети и традиционни магазини за играчки.

Милиони деца играят с играчките всеки ден по плажовете, в пясъчниците, на детските площадки, в детските градини и у дома.

http://mochtoys.pl

29
продукти

Pilsan

Pilsan е от водещите компании в сферата на играчките, която следва лозунга "Дизайн-Качество". Продуктите с марка Pilsan, удовлетворяват безусловно родителите и помагат за умственото и физическо развитие на децата. Днес компанията предлага богат асортимент от акумулаторни коли, детски автомобили с педали, бебешки люлки и бънджита, градински и плажни играчки, конструктори и образователни игри.

http://piggys-toys.com/

136
продукти

Bambolina

Dіmіаn e вoдeщa ĸoмпaния нa cвeтoвния пaзap, пpoизвeждaщa дeтcĸи игpaчĸи и aĸcecoapи зa тяx. Линиятa Ваmbоlіnа e изцялo нacoчeнa ĸъм мaлĸитe мoмичeнцa и тexнитe любими игpaчĸи - ĸyĸлитe. B нeйният acopтимeнт ca вĸлючeни мнoжecтвo paзлични мoдeлa ĸyĸли c paзнooбpaзни фyнĸции и aĸcecoapи. 

Игpaчĸитe c мapĸa Ваmbоlіnа щe нaпpaвят игpaтa нa Вaшeтo мaлĸo дeтe изĸлючитeлнo peaлиcтичнa и щe гo cтимyлиpaт дa ce гpижи зa cвoятa ĸyĸлa, пpeнacяйĸи cцeни oт peaлния живoт в игpaтa cи.

 

http://piggys-toys.com/

7
продукти
89
продукти
5
продукти
17
продукти
20
продукти
6
продукти

WADER

Wader е водещ полски производител на играчки за най-малките. Като фирма, тя съществува от 30 години, но традицията в проектирането и производството им започва още от 60-те години на миналия век, когато основателят на фирмата произвежда първите си играчки. Продуктите на фирмата са многократно награждавани на международни изложения за играчки. При производството на играчките, се използват само най-висококачествени и напълно безопасни материали.

1
продукти

Paradiso Toys

Paradiso Toys

5
продукти
2
продукти
2
продукти
1
продукти

CAT

0
продукти

CAT

0
продукти

Lorelli Toys

Lorelli Toys има за цел да помогне на децата да развият своя потенциал чрез играчките, стимулирайки техния ум, въображение и възприятия. Продуктите са специално изработени и така проектирани, че да отговорят на следните пет главни, свързани с развитието на децата сфери: изразяване на емоции и социално общуване, физическа координация, изучаване и откриване, въображение и творчество, логическо мислене. Играчките Lorelli Toys помагат за насърчаване на сетивните възприятия на Вашето дете по забавен и приятен начин през времето за развлечение. 

3
продукти

Kikkaboo

Родители и деца ще се насладят на безгрижните разходки и безбройните щастливи моменти заедно. Продуктите на Kikkaboo въплъщават последните модни тенденции на европейския пазар за бебешки стоки. Дизайнът е уникален и специално разработен за марката. Когато стилът среща удобството, просто знаете, че Kikkaboo има пръст в това. 

127
продукти

Новини