Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

0лв. - 460лв.
Начало Марки

PUKY

Филтри

Марки

PUKY

PUKY

Открийте света с PUKY - Млади герои на колела!

PUKY подкрепя героите на пътя повече от 70 години и помага на децата да открият средата си независимо с детски превозни средства, като тротинетки, детски велосипеди, велосипеди за баланс и други.

Ето как PUKY участва в създаването на красиви детски спомени от десетилетия. PUKY GmbH & Co. KG е основана през 1949 г. в Дюселдорф под името PUCK. По това време отначало се произвеждат предимно скутери с балони, по-късно се пускат детски велосипеди, велосипеди за баланс и младежки велосипеди. След спор за търговска марка с компанията PUCH, PUCK става PUKY през 1956 г. и оттогава произвежда детски превозни средства, специално проектирани за деца под това име. 1960 г. е голямото преместване от Дюселдорф във Вюлфрат, където се намира компанията оттогава.

Междувременно там работят около 120 служители на PUKY, които разработват, проектират и произвеждат висококачествени детски превозни средства от стомана и алуминий тук и до днес. В допълнение към 120-те служители в централата има повече от 500 служители във фабрики за хора с увреждания, които сглобяват и опаковат детските превозни средства професионално. PUKY не вижда себе си само като компания, ориентирана към печалбата, но също така осъзнава своята специална отговорност към обществото. Това е и причината да има тясно сътрудничество с фабрики за хора с увреждания повече от 40 години. Всички служители на PUKY . PUKY сме надеждни и отговорни, но и страстни и смели в това, което правят.

16

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Марки

Новини